Αποστολή μας, η ασφάλειά σας

50 χρόνια τώρα, η πρώτη σας επιλογή!

Ως κάτοχος αυτοκινήτου από την Νο.1 σε αξιοπιστία εταιρία στον κόσμο, σας αξίζει χωρίς αμφιβολία το καλύτερο!

Με έμφαση στην ποιότητα και την εξειδίκευση αποκλειστικά στα μοντέλα Mercedes-Benz και Smart, σας παρέχουμε τις πλέον αξιόπιστες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης του αγαπημένου σας οχήματος.

Επίσης διαθέτουμε τεράστια αποθήκη από ανταλλακτικά αυτοκινήτων Mercedes-Benz αλλά και Smart ώστε να καλύπτουμε άμεσα κάθε σας ανάγκη, χωρίς περιττές καθυστερήσεις.

50 χρόνια τώρα - η πρώτη σας επιλογή...

Κερδίζουμε την εμπιστοσύνη σας με την αξία μας

Επενδύουμε πάντα στην προσωπική σχέση με τον πελάτη, επιτυγχάνοντας καλή συνεργασία και επικοινωνία μαζί του.

Παρακολουθούμε προσεκτικά όλες τις εξελίξεις ώστε να συμβαδίζουμε με τα τελευταία πρότυπα στην τεχνολογία επισκευής αυτοκινήτου, διασφαλίζοντας έτσι υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες μας.

Αναβαθμίζουμε συνεχώς τον εξοπλισμό του συνεργείου μας, ενώ παράλληλα εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας, εξασφαλίζοντας ασφάλεια και αξιοπιστία σε κάθε επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Λεπτομέρειες

Συντήρηση

Αναλαμβάνουμε την άριστη συντήρηση του οχήματός σας, σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής.

Σε κάθε συντήρηση το όχημα περνά από εξονυχιστικό έλεγχο με σκοπό να εντοπιστούν πιθανές φθορές ή βλάβες εγκαίρως, ώστε να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε τη Mercedes-Benz σας σε άριστη κατάσταση και απόλυτα ασφαλής στην οδήγηση, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Επίσης, με την μακροχρόνια εμπειρία μας, γνωρίζουμε και σας ενημερώνουμε για προληπτικές ενέργειες που θα σας προστατέψουν μελλοντικά από μεγάλες και κοστοβόρες επισκευές.

Λεπτομέρειες

Διάγνωση / Επισκευή

Η τεχνογνωσία, το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό τεχνικών μας, καθώς και τα ειδικά εργαλεία και ο πιο σύγχρονος διαγνωστικός εξοπλισμός μας, εγγυώνται την άριστη διάγνωση και επισκευή του Mercedes-Benz αυτοκινήτου σας και μάλιστα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Αναλαμβάνουμε την διάγνωση και επισκευή του αυτοκινήτου σας υποστηρίζοντας τόσο τους μηχανικούς κινητήρες όσο και την ηλεκτροκίνηση, ενώ διαθέτουμε πλούσια αποθήκη σε μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων (Mercedes-Benz και Smart) ώστε να καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη άμεσα.

Λεπτομέρειες

SCN Coding / Updates

Καθώς διαθέτουμε το τελευταίας γενιάς γνήσιο διαγνωστικό μηχάνημα Mercedes XENTRY diagnosis kit 4 και σε online σύνδεση και συνεργασία με την Mercedes-Benz έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Κωδικοποίηση SCN / Online SCN coding
  • Αναβάθμιση λογισμικού εγκεφάλων με τις τελευταίες διαθέσιμες ενημερώσεις
  • Ενεργοποίηση επιπλέον εξοπλισμού όλων των μοντέλων Mercedes-Benz και Smart
Λεπτομέρειες

Online Βιβλίο Service

Σε συνεργασία με την Mercedes-Benz, έχουμε τη δυνατότητα να ενημερώνουμε την ψηφιακή αναφορά service, για την ασφαλέστερη και πιο άνετη τεκμηρίωση όλων των εργασιών service που πραγματοποιούνται στο αυτοκίνητό σας.

Το μεγάλο πλεονέκτημα για εσάς είναι ότι όλες οι Αναφορές Service με τις πληροφορίες για τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί, παραμένουν αποθηκευμένες για όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου, ασφαλώς και προστατευμένες, στην κεντρική βάση δεδομένων της Mercedes-Benz.

Ακόμη και εάν η αναφορά service χαθεί, μπορούμε σε συνεργασία με τη Mercedes-Benz, να σας εκδώσουμε ένα πλήρες ιστορικό service.

Instagram

Τα νέα μας

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο instagram ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις ενημερώσεις μας. Το προφίλ μας είναι: @patlakoutzas.k.xristos

Παρακάτω θα βρείτε τις τελευταίες αναρτήσεις - νέα μας:

4500+

Πελάτες

50

Έτη υπηρεσιών

7

Έτη online

Επικοινωνία

Κλείστε το ραντεβού σας

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να κλείσετε κάποιο ραντεβού και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φόρμα Επικοινωνίας